پیام ریاست دانشکده برای دانشجویان ورودی جدید

| تاریخ ارسال: 1399/8/21 |

سپاس خداوندی را که انسان را به زیور علم و دانایی آراسته و رحمت بی پایان خود را بر وی ارزانی داشته است. خیر مقدم بر شما راهیان علم و معرفت که وارد برهه ای حساس از زندگی خود شده اید و درمرحله ای تعیین کننده از شکل گیری شخصیت، منش و هویت خویشتن قرار گرفته اید. مفتخریم موفقیت شما در آزمون سراسری ۱۳۹۹ که منجر به پذیرش شما در این دانشکده گردیده است را تبریک گفته و پیروزی و سربلندی در تمام آزمون های زندگی را برایتان آرزو نماییم.
جایگاه رفیع دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعنوان کانون پیشرفت و تعالی دانشجویان این رشته در کشور، جز با سخت کوشی ،جدیت و پشتکار اساتید و دانشجویانش در طول بیش از ۵۰ سال بدست نیامده است. از این رو از شما دانشجویان انتظار میرود مشکلات ناشی از تحریمهای اقتصادی و بیماری کرونا که در این روزها فشار زیادی به شما و سایر هموطنانمان وارد کرده را با تلاش مضاعف خود در فراگیری فن آوری های نو پشت سر بگذارید.
در پایان برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت
، سربلندی و شادکامی می نمایم

تورج تقی خانی
ریاست دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست