مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: کارکنان وزارت علوم قبل از شروع کاری معایب آن را رفع کنند

 | تاریخ ارسال: 1402/9/6 | 


اولین گردهمایی شوراهای مرکزی کارکنان دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد.

مشروح این گردهمایی را در ادامه از نظر می‌گذرانید:



مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
کارکنان وزارت علوم قبل از شروع کاری معایب آن را رفع کنند

مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه کارکنان وزارت علوم قبل از شروع کاری معایب آن را رفع کنند، گفت: قطعا اگر معایب کاری رفع شود آن کار حتما موفق آمیز خواهد بود و به هدف نزدیک‌ترهستیم و سرعت انجام آن کار نیز افزایش می‌یابد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر اباذر ضیایی مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه در اولین گردهمایی شوراهای مرکزی دانشگاه‌های کشور که درسالن جلسات دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد، تاکید کرد: قرآن به دو گروه اشاره می‌کند که مصداق آن در این جمع حضور دارند، می‌فرمایند: آیا کسانی که می‌دانند با آنانکه که نمی‌دانند برابر هستند، مطمئنا این گونه نیست کسانی که عالم هستند، برترند و اگر این افراد تصمیم بگیرند نفع آن تصمیم برای عامه جامعه خواهد بود. همچنین افرادی که برمی‌خیزند، حرکت می‌کنند و دنبال کاری را می‌گیرند در مقایسه با افرادی که می‌نشینند و نگاه می کنند برتر هستند و بیشتر مورد توجه خداوند قرار می‌گیرند.
وی در ادامه تصریح کرد: گاهی در ترجمه و برداشت‌ها از برخی لغات اشتباهاتی صورت می‌گیرد. به طور مثال فردی پیامی را می‌فرستد و در آن نکته‌ای را می‌گوید اما گیرنده با وارد کردن یک سری پارازیت ها در نظم و نتیجه گیری پیام اخلال، ایراد و اشکال ایجاد می‌کند. بین اشکال و ایراد تفاوت وجود دارد اگر ایرادی وجود داشته باشد اهل فن آن را رد یا تایید می‌کنند در این شرایط مفهوم از اصل بنا و ریشه غلط نیست مطمئنا باید آن ایراد رفع شود. اما گاهی اشکالی دارد که متناسب با آن شرایط نیست، شکل کار باید تغییر کند. اما اخلال در تضاد و تعارض منافع است و افراد نمی‌توانند قبول کنند وارد فضایی شوند که منافعشون در خطر باشد. بر این اساس افراد وقتی پیامی می‌فرستند یا دنبال کاری را می‌گیرند باید این سه امر را در نظر بگیرند.
مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر یاد آور شد: در دو کلمه تسریع و تعجیل نیز باید در موارد اداری مورد توجه قرار بگیرد. در واقع تسریع وقتی اتفاق می‌افتد، سرعت را کاهش می‌دهد در این شرایط کاراشتباه نیست اما دقت را پایین می آورد. اما تعجیل حتما با اشتباه همراه است.
وی ادامه داد: کارکنان وزارت علوم باید دقت کنند اگر ایراد، اشکال و اخلالی در کاری وجود دارد؛ سعی کنند آن را رفع کنند. متاسفانه گاهی ما برای اینکه سرعت بالا برود کم دقتی می کنیم و گاهی هم عجله می کنیم که کلا نتیجه اشتباه می شود و در تعجیل افراد سعی می کنند از انسان ها اشکال، اخلال و ایراد بگیرند و رفع نکنند. در حالی که اگر تعجیل نباشد افراد با دقت سراغ کاری بروند حتما نتیجه بخش خواهد بود.
ضیایی تاکید کرد: از کارکنان در خواست می‌کنم اگر کاری را انجام می‌دهند به جای اینکه به محاسن آن عمل فکر کنند به معایب آن بیندیشند. قطعا اگر معایب کاری رفع شود حسن عمل مشاهده خواهد شد و به هدف نزدیک تر هستیم و سرعت انجام آن کار نیز افزایش می‌یابد.

ضرورت برگزاری مسابقات ورزشی بین کارکنان دانشگاه‌ها

خانم لعیا میزبان رئیس شورای مرکزی کارکنان دانشگاه های دولتی کشور بر ضرورت برگزاری مسابقات ورزشی بین کارکنان دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: برگزاری این مسابقات علاوه بر ایجاد نشاط بین کارمندان زمینه شکل‌گیری ارتباط بین آنها را فراهم می‌کند.
میزبان در اولین گردهمایی این دوره شورای مرکزی دانشگاه‌های کشور بر ضرورت توجه به ورزش کارکنان دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: جمع حاضر نماینده‌های شوراهای صنفی دانشگاه‌هایی هستند که در پنجمین مجمع به عنوان نمایندگان شوراهای صنفی مرکزی انتخاب شدند ما ۶ کمسیون داریم که یکی از کمسیون‌ها مربوط به فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی است. در واقع ما طرحی را پیش بینی کردیم که مورد تصویب جمع قرار گرفت تا قدمتی به ورزش کارکنان ببخشیم و شاهد مسابقات ورزشی بین کارکنان باشیم.
وی در ادامه تصریح کرد: معاونت فرهنگی وزارت علوم از برگزاری مسابقات ورزشی به منظور ایجاد شور نشاط بین کارکنان آموزش عالی و همچنین شکل گیری ارتباط بین آنها استقبال کردند و امیدواریم این موضوع عملیاتی شود.
همچنین در این نشست آقای علی اکبر اسدالهی دبیر شورای کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن خوش آمدگویی به نمایندگان حاضر در نشست گفت: ما تلاش داریم در راستای تحقق مطالبات و دغدغه‌های کارکنان مجموعه وزارت علوم و دانشگاه‌ها که به حق در اعتلای دانش و سربلندی این مرز و بوم تلاش خالصانه و خاضعانه دارند گام برداریم  و امیدوارم با پیگیری‌های صورت گرفته و نتایج این گونه نشست ها شاهد ارتقا سطح زندگی و کیفیت خدمات این مجموعه کوشا، ارزشمند و تاثیر گذار باشیم.
در ادامه مهندس حسین فهیمی فرمدیر پشتیبانی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه تاکید کرد: امیدوارم کارکنان دانشگاه‌های کشور از این جلسات بهره مند شوند. اگر چه می‌دانم شورای مرکزی کارکنان دانشگاه‌ها چندان قدرت اجرایی ندارند اما با تلاش و پیگیری می‌توان برای تحقق مطالبات کارکنان گام برداشت.
ابوالفضل طهماسبی مسئول کمیسیون مالی و اداری شورای صنفی کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این نشست ضمن گرامیداشت هفته بسیج، تاکید کرد: کاری که طی مدت ۸ ماه در شورای کارکنان دانشگاه انجام دادیم این بود که تلاش کردیم جلسات را به طور منظم با رئیس دانشگاه برگزار کنیم و شور و اشتیاق خاصی به این شورا ببخشیم.
وی تاکید کرد: شورای کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۱۸ سال سابقه فعالیت دارد اما در دوره فعلی استقبال خوبی از این شورا صورت گرفت که یکی از دلایل آن این بود که ما مطالبات خود را با قدرت بیشتر مطرح کردیم. ضمن اینکه جلساتی که با رییس دانشگاه  در خصوص مطالبات کارکنان برگزار شد جلسات کاربردی بود به طوریکه در این جلسات از اجرایی شدن یک سری تصمیمات در دوره مدیریت سابق جلوگیری به عمل آمد.
طهماسبی خاطر نشان کرد: ما در شورای مرکزی کارکنان دانشگاه‌های کشور قدرت اجرایی نداریم اما باید بتوانیم زبان گویای مطالبات خود باشیم و خوشبختانه این روند تا کنون تقریبا مثبت بوده است.
گفتنی است : نتایج نشست اولین گردهمایی شوراهای مرکزی دانشگاه‌های کشور در جلسه‌ای که امروز با دکترعلی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم برگزار می‌گردد، متعاقبا اعلام می‌شود.

 
نشست جمعی از نمایندگان کمیسیون‌های مرکزی شورای کارکنان
دانشگاه ها با مسئولان وزارت علوم

نشست جمعی از روسا ومسئولان کمیسیون های مرکزی شورای کارکنان با دکتر«علی خطیبی» معاون اداری مالی و مدیریت منابع، دکتر«علی شمسی‌پور» مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارت علوم، دکتر«محمد افکانه»  مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی و دکتر «حسین رحیمی» مدیر برنامه ریزی، بودجه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در این نشست جمعی از نمایندگان شورای مرکزی،  مسائل و دغدغه‌های کارکنان دانشگاه‌ها را با مسئولان وزارت علوم در میان گذاشتند.
دکتر خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیرعلوم دراین نشست گفت: در این دوره، اسناد و مدارک گواه این است که تلاش های بسیاری برای بهبود وضعیت معیشت کارکنان انجام شده است. 
وی افزود: ما خدمت گذار کارکنان دانشگاه ها در حوزه مسائل صنفی هستیم و تاکید وزیر علوم هم موید این امر هست  که دغدغه‌های کارکنان در حوزه تامین مسکن و بهبود وضعیت معیشت  باید به طور جدی پیگیری شود.
در این نشست مسائل و مشکلات کارکنان مثل اصلاح آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیات علمی دانشگاه ها، تامین مسکن، همسان سازی حقوق و دستمزد کارکنان وزارت علوم با کارکنان بالینی وزارت بهداشت ، ترمیم حقوق، معیشت، فوق العاده ویژه‌ها، سختی کار، رفاهیات، تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی و شرکتی به رسمی و پیمانی، رفع مشکل شناسه کارکنان قراردادی، پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان، انتقال مطالب صنفی از طریق شوراهای مرکزی و کمک به رفع دغدغه‌ها و چالش‌های صنفی کارکنان و ... مطرح و مقرر شد پیگیری های لازم در خصوص  تسریع روند و رفع این دغدغه‌ها و مشکلات با جدیت دنبال شود.

عکس‌ها را در ادامه ملاحظه نمائید: ...